Auta meitä auttamaan!

Maaliskuisena maanantai-iltana tulipalo tuhosi läheisen ihmisemme ja hänen pienen tyttärensä rakkaan kodin asumiskelvottomaksi. Hän menetti palossa samalla myös yrityksensä työtilat ja -välineet. Talon jälleenrakentamiseen tarvitaan kipeästi apua! Ota yhteyttä, perheellekoti2015@gmail.com, puh. 040 7038163.

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kun elämä mullistui yhdessä yössä...

Maaliskuisena maanantai-iltana tulipalo tuhosi läheisen ihmisemme ja hänen pienen tyttärensä rakkaan kodin Alavudella asumiskelvottomaksi. Hän menetti palossa samalla myös yrityksensä työtilat ja -välineet. 

Vaikka tulipalossa meni kaikki, mitä kodissa ja työpaikalla oli, tärkein, eli läheisemme selvisi tulipalosta vähillä vammoilla. Pahemminkin olisi voinut käydä, sillä hän yritti kovasti taltuttaa tulta.

Kriisiavun kautta läheisemme elämän perustarpeet on saatu järjestykseen. Hänellä on taas katto päänsä päällä ja tyyny päänsä alla. Vaikka väliaikaisasunto on siisti ja kaikin puolin hyvä, se on kuitenkin pienen pieni. Ihana pikkutytär on asunut isänsä luona loma-ajat ja nyt asuminen voi olla hieman ahdasta. Omaan kotiin on luonnollisesti kova ikävä.

Tuli tuhosi kodista täysin keittiön koneineen ja kalusteineen. Savu ja noki tunkeutuivat tuvan joka sopukkaan, mutta arvion mukaan se on mahdollista remontoida uudelleen kodiksi ja yrityksen toimitilaksi. Talon jälleenrakentamiseen tarvitaan kuitenkin kipeästi apua, etenkin kun talossa ei ollut voimassa olevia vakuutuksia.

Jos haluat auttaa tässä hätätilanteessa, ota meihin yhteyttä: perheellekoti2015@gmail.com, puh. 040 703 8163.

Jokainen euro tulee todella tarpeeseen! Kaikki lahjoitusvarat kohdennetaan talon korjaustöihin.

Auttaa voit myös lahjoittamalla rakennustavaraa tai tarjoamalla talkooapua korjaustöihin. 

Jo nyt olemme saaneet huomata, miten auttavaisia ja lämminsydämisiä ihmiset ovat, joten suurkiitos kaikesta jo nyt saadusta avusta!

Emme voi sanoin kuvata, miten kiitollisia olisimme, jos auttajia löytyy vielä lisää!


T: Lissu ja Annika

Tässä oli joskus keittiö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti